Gratis Live Webinar Start over:
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
INVESTEREN IS TE LEREN
Investeren in Spaans vastgoed
Zó creëer je financiële vrijheid onder de mediterrane zon
DINSDAG, 26 oktober, 2021
19:00 - 20:30 uur


Voor wie is dit webinar?

Heb je ooit stilgestaan dat je je vastgoedavontuur kunt combineren met de zon, dat je puur kunt genieten terwijl je tegelijkertijd je portfolio van ruim winstgevende Spaanse panden vergroot? 

Met de focus op de omgeving van Barcelona, Valencia en de Spaanse kust, vertellen vastgoedprofessionals die ook daadwerkelijk zelf actief zijn in deze regio’s hoe je bijvoorbeeld met vakantie- en kamerverhuur je volledige investering binnen een jaar kunt terugverdienen. 

Ja, je leest het goed... 1 jaar! Daarom proosten wij alvast op jouw toekomst bij een prachtige Spaanse zonsondergang, want dit is één van die momenten die je leven financieel en als mens compleet kan veranderen.
Hoe je hoge rendementen kunt verdienen op panden met een veel lagere instapwaarde dan Nederland

Hoe je vastgoedprojecten kunt creëren met andermans geld

Hoe je een investering kunt combineren met een 2e huis in de zon

Leren van Spaanse succesformules die zich al jaren hebben bewezen

LEER VAN DE TOP VASTGOEDPROFESSIONALS IN NEDERLAND
Gepresenteerd door

Erwin Groenendijk

Erwin Groenendijk komt uit de corporate wereld waarvoor hij in 2015 van Nederland naar Spanje verhuisde. Tijdens zijn baan heeft hij twee succesvolle vastgoedbedrijven opgezet die hem in 2019 de mogelijkheid geven om los te breken van de ratrace en te doen waar hij vol van geniet: vastgoed, een sterk netwerk opbouwen, schrijven en zijn kennis delen met anderen. 

Sinds 2017 hebben hij en zijn twee partners 25+ BTL- en flipprojecten voltooid, en beheren zij meer dan 250 kamers met een gezamenlijke waarde van 3,5 miljoen.

Christoph Rosenthal

Christoph Rosenthal is vastgoedinvesteerder en partner van het crowdfunding platform My Blue Bricks en kamerverhuurbedrijf Enter Coliving. Samen met Erwin investeert hij al meerdere jaren in verschillende flip-, BTL-, en kamerverhuur projecten in Spanje.

 Christoph heeft zich daarnaast zelf aangeleerd hoe je renovaties kunt managen zodat je hogere rendementen kunt verdienen en meer controle in je eigen handen houdt in samenwerking met aannemers. Het delen van zijn kennis, helpen van anderen en het zien groeien van zijn mentees is zijn ultieme passie.


Ontdek de mogelijkheden van investeren in Spaans vastgoed

LEER DE VAKGEHEIMEN VAN
PROFESSIONELE VASTGOED ONDERNEMERS
BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR
VASTGOEDINVESTEREN ONDER DE SPAANSE ZON

Alle rechten voorbehouden 2020 © Copyright Great Property Experience
Neem contact op:
+31 (0) 85 - 747 1000
Dollard 48, 3332 EE Zwijndrecht, Nederland